— Tele2 har traditionellt varit en stark aktör inom mobiltelefoni och fast telefoni medan TDC Sverige har legat steget före inom network-as-a-service, unified communications och hårdvara. Dessa profiler kompletterar varandra väldigt väl och kommer att generera ännu större kundvärden framöver.

Så säger Tele2:s Sverige-vd Samuel Skott angående det uppköp de gjort av det mindre telefoni iphone apple telefonföretaget TDC Sverige. Det var i tisdags förra veckan som Tele2 via ett pressmeddelande utannonserade att de köper de mindre företaget och kostnaden för bolaget ska ha legat strax under 3 miljarder kronor.

Och just nu är ju verkligen en av de viktigaste branscherna och även den bransch där det händer otroligt mycket. För just företag är det extra viktigt att se till så att telefonin fungerar bra och då gäller det att telekom-företagen levererar. Med det sagt är det inte alltid just storföretagen som levererar den bästa telefonin till företag. Att ha mindre mobila växellösningar levererade från mindre företag kan ge bolag en större chans att påverka och få individuella lösningar medan storföretagen främst har det klart för sig vad som är bäst. Det hela handlar så klart om att utgå från vilken typ av företag man har och tillsammans med de som kan branschen testa sig fram. Ett tips är att läsa in sig mer på: http://www.noll7noll.se/mobil-vaxel/.

Därför är bra telefoni viktig

Att som företag ha en bra telefoni-lösning är viktigt av flera anledningar, vilka är olika beroende på vad företaget erbjuder. Vad som däremot är viktigt är att man inser att kundens första bemötande med företaget ofta är vi telefon, om en vill beställa en produkt eller har en fråga till företagets kundservice. Då är det viktigt att man som bolag har en bra välkomstfras.