Idag finns det mängder med streamingtjänster och det fortsätter ständigt att komma nya. Detta innebär att alla tv-serier och filmer finns tillgängliga för dig med ett enda knapptryck. Men hur ska du kunna hitta rätt i streamingdjungeln? Vi hjälper dig!

Netflix, HBO, C More och Viaplay är bara några exempel på de nya streamingtjänsterna som har ett utbud av filmer och serier så att du kan streama i flera år. Frågan är vilka som är de bästa streamingtjänsterna och svaret beror på vad du är ute efter.

Netflix

streamaNetflix är en amerikansk jätte inom streaming och har något för alla. De har en specifik barnkanal där barnen själva kan hitta sina favoriter. De producerar även många egna serier och filmer som har blivit omåttligt populära. Enligt Göteborgs-Posten så är det numera en trend bland streamingtjänsterna att skapa eget material.

”Trenden just nu är egenproducerat material”

Några guldkorn är Störst av allt, Big Mouth och After Life.

HBO Nordic

HBO är experter på spännande och dramatiska serier. Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill fastna i en serie och sträckkolla hela dagen. De har släppt stora succéer som Game of Thrones som tog hela världen med storm. Andra serier som du måste se är West Word, The Handmaid´s tale och The Affair.

Amazon prime

Detta är streamingtjänsten för dig som älskar film. Här hittar du allt från de stora Hollywoodfilmerna till de mindre independent-filmerna. Det finns något för varje smak och är ett perfekt konto för familjen.